GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések

Mivel foglalkozik ez az oldal?

Ez az oldal paranormális jelenségekkel (kísértetek, szellemek, földönkívüliek) és az emberek ezekkel kapcsolatos viselkedésével foglalkozik. Tevékenységünket szabadidőnkben végezzük és lényege, hogy összegyűjtjük a különböző esetekről szóló beszámolókat, fényképeket, videókat elemezzük és kivizsgáljuk azokat. Megpróbálunk magyarázatot találni a paranormális jelenségekre, vagy leleplezni ezekkel kapcsolatos csalásokat, eloszlatni tévhiteket.

Ha itt bejelentem, hogy mit észleltem, akkor tudnak segíteni?

Mi nem egyfajta „szellemirtó” csapat vagyunk, tehát nem végzünk szellem, vagy ördögűzést. Érdekel minket a téma és sok időt fordítunk ennek megismerésére, kutatására. Ha ön egy valóban érdekes és valóságos esettel keres meg bennünket, akkor lehetőségeinkhez mérten kivizsgáljuk az esetet és segíthetünk kiszűrni az olyan nem paranormális tényezőket, esetleges csalást, ami megtévesztette önt és zavarja nyugalmát.

Mi történik, ha bejelentek itt egy esetet?


Minden bejelentett esetet dokumentálunk és elemzünk. Azokat a bejelentéseket, amiket érdemesnek tartunk rá lehetőségeinkhez mérten kivizsgáljuk és elemezzük, majd az oldalon publikáljuk az eredményt.

Mikor tegyek bejelentést?

 
Erre a kérdésre igen nehéz behatárolt paramétereket meghatározni. Ha ön olyant észlelt, amit nem tud megmagyarázni, vagy netán magyarázatot talál egy rejtélyes dologra és érdemesnek tartja megosztani azt velünk, akkor jelentse be.

 

Mit jelent az esetleírás?

 

Az itt leírt dolgok valós személyekkel történtek meg, az ő elmondásuk alapján került fel az oldalra, ha az esetet elemeztük akkor az elemzés is megtalálható az írás után.

 

Akkor az estleírások igaz történetek?

 

A témával kapcsolatban nagyon nehéz bármire azt mondani, hogy 100%-ig igaz. Az esetleírásokkal kapcsolatban annyi bizonyos, hogy a bejelentő minden esetben meg volt győződve róla hogy, az eset megtörtént és úgy történt, ahogy leírtuk.

 

Mit találok a cikkek, írások menüpontban?

 

Itt a témával kapcsolatos cikkek és írások olvashatók. Ezek az írások részben vagy teljesen a fantázia szüleményei, de előfordul, hogy valóságos események alapján íródtak.